Ondanks dat de energieprijzen als een malle stijgen doen we ook dit jaar in de duurzame think-tank gewoon het licht aan! Het seizoen van de Young Climathons is namelijk alweer in volle vaart.

Zo zullen we, in de trant van duurzaam wonen, samen met de leerlingen van het Pieter Groen College de woningbouw vraagstukken in Katwijk aanpakken. In de provincie Utrecht gaan de leerlingen van het St. Gregorius College het klimaat fort bestormen om al werkende alles te leren over klimaatadaptatie.

Tot slot laten we het thema circulariteit aan bod komen op de Universiteit Van Amsterdam. De leerlingen van Fons Vitae, Denise, en het Griftland gaan zodoende alles bedenken om hergebruik in de mode, het afval en bij het onderhoud van je fiets te stimuleren. 

Al met al gaan we dus een hele drukke en leerzame periode tegemoet en hier, bij Young Innovators, staan we te popelen om te starten met de eerste Climathon!